VelkommenVelkommen.html
NyhederNyheder.html
ByggegrundeByggegrunde.html
StorparcellerStorparceller.html
ProjekterProjekter.html
Om osOm_os.html
ByggegrundeByggegrunde.html
SpørringSprring.html
GjessøByggegrunde_i_Gjess.html
RøndeByggegrunde_i_Rnde.html
BillederSpr._Billeder.html
PlaceringSpr._Placering.html
PriserSpr._Priser.html
LokalforholdSpr._Lokalforhold.html
LokalplanSpr._Lokalplan.html
Husprojekt
Tekniske tegningerSpr._Tekniske_tegninger.html

Regneark

Husprojekt


Vi har taget et initiativ til at hjælpe potentielle købere i gang med et byggeprojekt ved at samle en pakke med grund og hus.


Dette for at vise hvor billigt det er at bo i eget hus i dag, når boligen finansieres med F1 lån – som 90 % af huskøbere ønsker for tiden.


Som eksempel tages udgangspunkt i grund 28 til 550.000 kr. Sættes denne grund sammen med et 149 m2 vinkelhus fra Eurodanhus  -  incl. 39 m2 carport,

belægningssten, græsplæne og havehæk - kan det hele finansieres for ca. 4.575 kr./md. Se vedlagte regneark og nedenstående henvisning. Regnearket er opdateret den 26/8-10 med de nyeste beregninger fra Realkredit Danmark.
Alle omkostninger er medtaget og ovennævnte tal forudsætter, at køber selv maler huset indvendigt samt foretager en udbetaling på 100.000 kr.


Finansieringsforslaget er bygget op som:

80 % afdragsfrit 1. årigt realkreditlån.

15 % afdragsfrit boligkredit hos BRF Bank.

5 % udbetaling.


Priseksemplet tager udgangspunkt i Eurodanhuse, men næsten tilsvarende månedlig ydelse kan opnås ved køb af hus fra FM-Søkjær og en række andre firmaer, som vi kan henvise til alt efter hvilken type hus, der tiltaler jer.


Bemærk i øvrigt også, at husprisen er blevet betydeligt billigere end det var muligt at få bygget til for et par år siden, da det hele stod på gloende pæle......


Ovenstående er med forbehold for fejl - hvis vi bliver mere konkrete vil vi præcisere regnearket til jeres behov.

http://www.eurodan-huse.dk/hustype1.php?p_id=14http://www.eurodan-huse.dk/hustype1.php?p_id=14http://www.eurodan-huse.dk/hustype1.php?p_id=14shapeimage_23_link_0
Bruun & Bundgaard ApSKontakt.html
+45 8689 8080Kontakt.html